ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΟΣ

Η Ελλάδα φημίζεται για τα νησιά της, που απλωμένα στο απέραντο γαλάζιο της είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με διακοπές κοντά στη θάλασσα, τον καλοκαιρινό ήλιο και το εκτυφλωτικό λευκό. Ένα νησί που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη ομορφιά και ιστορία του είναι η Σαντορίνη. Στο νότιο κομμάτι των Κυκλάδων, είναι ένα νησί που κάθε επισκέπτης της Ελλάδας πρέπει να επισκεφθεί.

Η μεγάλη έκρηξη άλλαξε τελείως την εικόνα όχι μόνο του νησιού αλλά και της γενικότερης περιοχής. Θεωρείται ότι στη θέση της Σαντορίνης υπήρχε η μυθική Ατλαντίδα  και ότι η σημερινή Σαντορίνη είναι κάποιο από τα βουνά της. Το μεγάλο κύμα που ακολούθησε την έκρηξη του ηφαιστείου προκάλεσε τον αφανισμό του Μινωικού πολιτισμού.

Είτε αναζητάτε διακοπές ηρεμίας είτε περιπέτεια και δράση, η Σαντορίνη έχει κάτι για τον καθένα. Στο βαθύ της ηλιοβασίλεμα, στο υπέροχο κρασί της ή στα γευστικά ταβερνάκια της, θα προστεθούν οι εμπειρίες της κάθε σας μέρας που θα συνθέσουν το υπέροχο σκηνικό  των διακοπών σας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:   

 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

&

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΗΜΕΡΑ 1Η   

Πολύ το πρωί συγκέντρωση στον τόπο αναχώρησης για Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο, 07:25 απόπλους για Σαντορίνη. Απολαύστε το θαλάσσιο ταξίδι. 15:00 άφιξη, φθάνουμε στο νησί του ηλιοβασιλέματος. Αποβίβαση και μεταφορά μας στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Ξεκουραστείτε ή απολαύστε το μπάνιο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου. Τα βράδυ θα μεταβούμε  στα Φηρά να απολαύσουμε την έντονη νυχτερινή ζωή σ’ αυτό το ιδιόμορφο νησί. Περπατήστε μέσα στα υπέροχα σοκάκια και απολαύστε τον καφέ σας ή το ποτό σας στην υπέροχη καλντέρα με θέα το απέραντο γαλάζιο και το νησί που μοιάζει, θαρρείς σαν ένας υπέροχος κρεμαστός πολυέλαιος που αφήνει άφωνο κάθε επισκέπτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2Η

Μετά το πρωινό μας, ξεκινούμε για την ολοήμερη εκδρομή μας με τοπικό πούλμαν. Θα επισκεφτούμε τον πανέμορφο Πύργο που αποτελεί στολίδι και δεσπόζει πάνω σε ένα λόφο που εποπτεύει την Σαντορίνη από την μία άκρη στην άλλη, από το Ακρωτήρι έως την Οία. Χρόνος παραμονής για γνωριμία και να απαθανατίσουμε τα όμορφα τοπία. Συνεχίζουμε για τον προφήτη Ηλία που βρίσκεται στην κορυφή του ομώνυμου όρους της Σαντορίνης σε υψόμετρο 567 m και 3 km από τον Πύργο. Η επόμενη επίσκεψη μας, το Ακρωτήρι, ο προϊστορικός οικισμός όπου οι πρώτοι κάτοικοι εγκαταστάθηκαν εδώ την Νεολιθική εποχή.  Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο – μουσείο (προαιρετικά) και να μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές.

Η επόμενη επίσκεψη μας για σήμερα η πανέμορφη παραλία Περίσσα όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα πεντακάθαρα νερά και να κάνετε ηλιοθεραπεία στην κατάμαυρη άμμο. Εδώ θα γευματίσουμε (προαιρετικά) για μεσημέρι σε ταβέρνα της περιοχής. Μετά το γεύμα μας αναχωρούμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και 18:00 αναχωρούμε για Οία, για τι άλλο….;;; Να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα που τόσα έχουν γραφτεί. Χρόνος παραμονής μας στην φανταστική Οία να την περπατήσουμε και να γνωρίσουμε.

Στην συνέχεια σας προτείνουμε την συμμετοχή σας σε μαγαζί με ζωντανή μουσική για πλούσιο φαγητό, χορό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.    

 ΗΜΕΡΑ 3Η  

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο σας προτείνουμε για σήμερα την συμμετοχή σας (προαιρετικά) σε κρουαζιέρα με prive καραβάκι για να επισκεφθούμε το ηφαίστειο όπου οι πιο τολμηροί μπορούν να περπατήσουν και να φθάσουν μέχρι τον κρατήρα του ηφαιστείου ή να απολαύσετε ένα μπάνιο σε θερμά ιαματικά νερά, στην συνέχεια θα φθάσουμε στην Θηρασιά σε ένα νησάκι απέναντι από την Σαντορίνη που παρά την μεγάλη τουριστική ανάπτυξη της Θήρας  αυτό συνεχίζει να κρατά την γραφικότητα του σε  παραδοσιακό ψαράδικο νησί. Στην συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την υπέροχη Οία από θαλάσσης και να την αποθανατίσουμε στις φωτογραφικές μας μηχανές. Επιστροφή στην Σαντορίνη και μεταφορά μας στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το απόγευμα να απολαύσουμε το μπάνιο μας στην πισίνα του ξενοδοχείου. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

ΗΜΕΡΑ 4Η

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση των αποσκευών μας στο πούλμαν και θα μεταβούμε στο Καμάρι αξιοποιήστε τον χρόνο  σας όπως νομίζετε μέχρι ώρας 14:00 όπου θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι της Σαντορίνης. 15:30 επιβίβαση στο πλοίο και απόπλου με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη αργά το βράδυ. Άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή για Χαλκίδα.                                                                                                                                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

                           ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν από Χαλκίδα – Λιμάνι Πειραιά – Χαλκίδα
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Σαντορίνη – Πειραιάς σε οικονομική θέση
 • Διαμονή σε επιλεγμένο παραδοσιακό νησιώτικο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη (HOTEL BABIS)
 • Καθημερινά πρωινό στο ξενοδοχείο
 • Μεταφορές από το λιμάνι της Σαντορίνης στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
 • Εκδρομές – περιηγήσεις με τοπικό πούλμαν βάσει του προγράμματος
 • Επίσημος πιστοποιημένος ξεναγός για την ξενάγηση μας στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου.
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου
 • Φ.Π.Α

 

                            ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Τα γεύματα και τα δείπνα που δεν αναφέρονται
 • Ποτά, καφέδες, αναψυκτικά εντός του καραβιού
 • Οι είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ότι ρητά αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 31/07/2023
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 325,00€
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 85,00€
ΠΑΙΔΙΚΑ :

1 – 5 ΕΤΩΝ

6 – 10 ΕΤΩΝ

 

ΔΩΡΕΑΝ (ΣΤΟ ΔΩΜ. ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ)

285,00€ (ΣΤΟ ΔΩΜ. ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ)

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 24/08/2023

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 315,00€
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 85,00€
ΠΑΙΔΙΚΑ :

1 – 5 ΕΤΩΝ

6 – 10 ΕΤΩΝ

 

ΔΩΡΕΑΝ (ΣΤΟ ΔΩΜ. ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ)

275,00€ (ΣΤΟ ΔΩΜ. ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ)

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ :

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣ ΩΡΑ ΑΝΑΧ/ΣΗΣ ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
31/07 & 24/08 ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 07:25 14:50 Blue star
03/08 & 27/08 ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 15:30 23:15 Blue star

 

Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί τίποτα από τα αναγραφόμενα, πάντα για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

SANTORINI JUL AUG 23

Δείτε το έντυπο :